Osnivački tim

Ivana Horvat

diplomirani astrofizičar

Ivana je diplomirala 2008. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, smer astronomija sa astrofizikom. Od tada se aktivno bavi popularizacijom nauke. Iste godine učestvovala je na nacionalnom FameLab takmičenju, a u finalu je zauzela treće mesto. Pročitajte više »


Saša Rakić

odnosi s javnošću

Saša je završila srpski jezik i književnost na novosadskom Filozofskom fakultetu. Od 1992. do 1999. godine medijsko iskustvo stiče kao voditelj i novinara na Radio Novom Sadu i TV Novi Sad, a prvu školu za odnose sa javnošću završila je 1995. godine kod profesora Predraga Vujovića. Pročitajte više »


Dr Tijana Prodanović

doktor astrofizike

Tijana je diplomirala je 2001. god. na smeru astrofizika na Katedri za astronomiju, na Beogradskom univerzitetu. Doktorirala je iz oblasti nuklearne i čestične astrofizike na Univerzitetu Ilinoisa u Urbana-Šampejnu 2006. godine, gde je dva puta bila proglašena za izvanrednog nastavnika. Od 2006. godine zaposlena na Departmanu za fiziku na PMF-u gde je vanredni profesor. Pročitajte više »


Dr Marija Lesjak

doktor biohemije

Marija je 2007. godine završila diplomske, a 2008. godine master studije biohemije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Na istom fakultetu doktorirala je biohemiju 2011. godine. Od 2009. godine zaposlena je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, gde je trenutno u zvanju docenta. Pročitajte više »


Dr Sanja Dožić

doktor hemije

Pročitajte više »


Dr Maja Stojanović

doktor fizike

Pročitajte više »


Đorđije Vasiljević

master turizma

Đorđije je 2006. godine završio diplomske, a 2008. godine master studije turizma na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Na istom fakultetu je zaposlen kao asistent i trenutno je na doktorskim studijama iz oblasti geonauka. Pročitajte više »